Hem » Speltillverkare » Hacksaw Gaming » Aztec Twist

Aztec Twist från Hacksaw Gaming

Släpptes2021
Antal RaderKluster
Min/Max Bet2 SEK / 1000 SEK
Antal BonusarEn
VolatilitetHög
RTP96,36%
MaxvinstÖver 6,800 x insats
Köp Bonus-funktionJa

Om Aztec Twist

Aztec Twist är ett online slots spel från Hacksaw Gaming. I det här spelet spelar man på ett innovativt rutnät med fem rader och åtta kolumner. Vinster får du genom klusterbetalningsmekanik, landa fem eller fler symboler av samma sort och du vinner.

Utbetalningar erhålls när du matchar fem eller fler symboler i ett kluster med deras kanter som rör varandra. Detta ger ett innovativt sätt att spela, med många olika kluster tillgängliga på varje snurr. Skulle du dessumom landa fem av samma sort på en och samma rad, från vänster till höger, fastnar dessa symboler och du får extra spins med chans att fastna fler. Varje gång en ny fastnar får du ytterligare ett spin.

Håll ögonen öppna för solen, den är free spin scatter och tre solar tar dig in i bonusen där det handlar om att hitta den gyllene masken.

Freespins i Aztec Twist

När du landar tre eller fler free spins-symboler aktiverar du freespins-funktionen. Som start får du åtta freespins och nu handlar det om att leta efter fragment av den gyllene masken. Den gyllene masken gömmer sig under varje rad och om du hittar ett fragment av masken belönas du först och främst med två nya bonusspins. Dessutom aktiveras en multiplikator som du ser högst upp i spelet. Denna kan multiplicera dina vinster med upp till 500x.

Den gyllene masken

Varje gång du hittar en del av den gyllene masken får du två nya spins, dessutom får du ett snurr på multiplikatorhjulet. Hjulet börjar på 10x vilket är 10 x din insats. Det vänstra hjulet är en multiplikator som ger 1x-8x multiplikatorn.

I exemplet nedan får vi 6 x 30x = 180 x insatsen på 20 kronor så vinsten från det snurret gav 3600 kronor.

Utbetalning bonusspel Aztec Twist

  • Första fragmentet – 10x och ett snurr på multiplikatorn
  • Andra fragmentet – 20x och ett snurr på multiplikatorn
  • Tredje fragmentet – 30x och ett snurr på multiplikatorn
  • Fjärde fragmentet – 40x och ett snurr på multiplikatorn
  • Femte fragmentet – 50x och ett snurr på multiplikatorn
  • Sjätte fragmentet – 100x och ett snurr på multiplikatorn
  • Sjunde fragmentet – 250x och ett snurr på multiplikatorn
  • Åttonde fragmentet – 500x och ett snurr på multiplikatorn

När en multiplikator är använd blockeras den och kan inte komma upp igen, så det är alltid fint att starta med att få bort de låga siffrorna så att man exempelvis vid den femte biten guldmask får 8 x 50 x insats.

I bonusspelet finns även en wildsymbol i form av en hand. Den ersätter alla de vanliga symbolerna vilka i bonusspelet fungerar på samma sätt som i det vanliga spelet och ger samma vinster.

Kostnad vid köp av bonus: 115 x insatsen.

Se fler spel från Hacksaw Gaming

Se alla våra casinon och spela Aztec Twist