Hem » Speltillverkare » Hacksaw Gaming » Wanted Dead or a Wild
wanted dead or a wild slots från hacksaw gaming

Wanted Dead or a Wild från Hacksaw Gaming

Släpptes2022
Antal Rader15
Min/Max Bet2 SEK / 1000 SEK
Antal BonusarTre
VolatilitetExtremt Hög
RTP96,38%
Maxvinst12,500 x insatsen
Köp Bonus-funktionJa

Om Wanted Dead or a Wild

Wanted Dead or Alive är nog det spel som satte Hacksaw Gaming på kartan på riktigt. Med tre olika bonusar och extremt stora vinster blev detta snabbt en favorit efter att det lanserades. Detta är ett högvolatilt slotsspel där du inte har jättemycket vinster under de organiska spinnen. Däremot ger bonusarna ofta mycket stora vinster.

Du kan dock vinna maxvinsten utan att ha fått en bonus. Om du landar VS-symbolerna så expanderar symbolen vertikalt och hela raden blir wild. Dessutom får du se en duell där du vinner en av två multiplikatorer som multiplicerar din vinst. Landar du flera VS på samma spin expanderar allihop och multiplikatorerna adderas ihop. Får du fyra, fem stycken på samma spin kan du luta dig tillbaka och vänta på att pengarna rullar in.

The Great Train Robbery Bonus (Det Stora Tågrånet bonus)

Om du får tre stycken tågsymboler på spelbrädan under ett spin aktiveras bonusen ”The Great Train Robbery” och du få 10 freespins på dig att samla wilds. Alla wilds är sticky och det är inte alldeles för ovanligt att man täcker hela brädet med wilds.

Den här bonusen är Medelvolatil och ger inga superstora vinster. Skulle du dock fylla brädet med wilds och ha fyra, fem freespins kvar kan du nog räkna med att vinna 800-1000 x insatsen.

Kostnad vid köp av bonus: 80 x insatsen.

Duel at Dawn Bonus (Duell i Gryningen bonus)

Landar du tre stycken Duel-symboler kommer du in i Duel at Dawn-bonusen och du belönas med 8 freespins.

Här handlar det om att hitta VS symboler som är expanderande wilds med multiplikator. Multiplikatorn är 2x-100x och får du fler VS symboler adderas alla multiplikatorer. Får du fyra eller fem stycken VS-symboler har du chans på maxvinsten på 12,500 x insatsen men det räcker ofta med att hitta två eller tre i samma spin för att vinna stort.

Den här bonusen är den mest volatila bonusen med en volatilitetsgrad på Mycket Hög. Här kan du med lite tur vinna maxvinsten i spelet på 12,500 gånger insatsen.

Kostnad vid köp av bonus: 200 x insatsen.

Dead Mans Hand Bonus (Död Mans Hand bonus)

När du landar tre stycken Dead-symboler på spelplanen aktiverar du bonusspelet Dead Mans Hand.

Den här bonusen är en tvåstegsbonus där du först ska samla Wild-symboler och Multiplikatorer för att sedan gå tillbaka till huvudspelplanen och spela tre freespins där du garanterat får så många wilds som du har samlat ihop under varje freespin. Alla vinster multipliceras med den totala multiplikatorn du samlat ihop.

Detta är den bästa bonusen i Wanted Dead or a Wild och den nästan garanterar stora vinster. Volatiliteten är Hög och du vinna stora pengar.

Kostnad vid köp av bonus: 400 x insatsen.

Se fler spel från Hacksaw Gaming

Se alla våra casinon och spela Wanted Dead or a Wild