Hem » Speltillverkare » Hacksaw Gaming » Outlaws INC

Outlaws INC från Hacksaw Gaming

Släpptes2022
Antal Rader26
Min/Max Bet1 SEK / 1000 SEK
Antal BonusarTre
VolatilitetHög
RTP96,23%
Maxvinst10,000 x insats
Köp Bonus-funktionJa

Om Outlaws INC

Outlaws Inc från Hacksaw Gaming spelas på ett rutnät med fem hjul, fyra rader och 26 fasta vinstlinjer. Vinst ges när tre eller fler identiska symboler landar från vänster till höger. I spelet hittar vi åtta vanliga vinstsymboler varav hälften är lågt betalande symboler som fladdermöss, knogjärn, knivar och granater. Premiumsymbolerna i denna slot är kyckling, örn och två olika hundar. Att landa en fem av samma symbol på en vinnande linje är värt 1-2 x insatsen när den består av de sämre symbolerna och 5-20 x insatsen för premiumsymbolerna. Fem wilds på en linje ger också 20 x insatsen men används oftast för att koppla ihop vinstlinjer genom att ersätta alla vinstsymboler.

Spelet har även en multiplikator som byggs upp när du hittar den lila puman eller den gröna orchen.

Puman adderar 2x-100x till din nuvarande multiplikator medans orchen multiplicerar din nuvarande multiplikator med 2x-5x. För att aktivera multiplikatorn behöver du landa gorillan och samtidigt ha vinst på minst en rad. Skulle gorillan dyka upp på ett snurr när du inte har någon vinst går multiplikatorn ner till 1x igen.

Outlaws INC har tre bonusar som alla fungerar på samma sätt. Det är dock bättre att landa fyra eller fem scatters då du börjar med en högre multiplikator och får fler startspins.

Låt oss titta lite närmare på de olika bonusarna.

Freespins i Outlaws INC

Tre FS Bonus

Landar du tre FS-symboler aktiveras bonusspelet där du får tre freespins och börjar med en multiplikator på 1x. I det här spelläget återställs inte den globala multiplikatorn mellan snurren och kan ökas progressivt. Det finns också speciella symboler som innehåller fler funktioner.

  • Lila Puma – Adderar en summa till multiplikatorn
  • Grön Orch – Multiplicerar din multiplikator med en random siffra
  • Silverstjärna – Ger dig en ny stjärna till mätaren så att du kan samla ihop fler
  • Guldstjärna – Adderar 1-7 nya stjärnor till mätaren
  • Gorilla – Aktiverar multiplikatorn och multiplicerar din vinst. Ingen vinst och multiplikatorn nollställs.

Kostnad vid köp av bonus: 100 x insatsen.

Fyra FS Bonus

Den enda skillnaden mellan att landa fyra FS-symboler istället för tre är att du startar med fyra free spins och en multiplikator på 5x. I övrigt fungerar bonusen exakt likadant.

Kostnad vid köp av bonus: 200 x insatsen.

5 FS Bonus

Lyckas du med konststycket att landa fem FS-scatters belönas du med fem startspins och en multiplier på 10x. Här har du lite mer utrymme att ”blanka” ett par spins för att sedan hitta tillbaka genom att få lite stjärnor.

Kostnad vid köp av bonus: 300 x insatsen.

Outlaws INC har precis som alla andra Hacksaw Gaming-spel köp bonus-funktion och väljer du att köpa bonusar så ändras återbetalningen litegrann. Läs mer om det i spelets info.

Se fler spel från Hacksaw Gaming

Se alla våra casinon och spela Outlaws INC